31 شهریور 1403

  • 1400/08/30
  • - تعداد بازدید: 240
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فراشبند

بررسی نقش تغذیه در دیابت در شبکه بهداشت و درمان فراشبند

در راستای افزایش آگاهی و توانمندسازی پزشکان و ماماهای شهرستان فراشبند، کارگاه آموزشی تغذیه در بیماران دیابتی به همت واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.

در راستای افزایش آگاهی و توانمندسازی پزشکان و ماماهای شهرستان فراشبند، کارگاه آموزشی تغذیه در بیماران دیابتی به همت واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، کارشناس بهبود تغذیه این شبکه در این کارگاه آموزشی که با هدف ارتقای الگوی تغذیه صحیح در خانواده ها در راستای پیشگیری از بیماری دیابت برگزار شد، مهم ترین اصل در کنترل دیابت را رعایت رژیم غذایی مناسب عنوان کرد و گفت: هدف اصلی از رژیم درمانی در بیماران دیابتی، استفاده از مواد غذایی به صورت متعادل است.

 

«زهرا ضیایی» با اشاره به اینکه ایجاد نظم در ساعت صرف غذا و مصرف کردن مقدار مشخص کربوهیدرات در هر وعده، تاثیر بسیار مهمی در کنترل قند خون دارد، افزود: وعده‌های غذایی باید به‌طور منظم و در ساعات مقرر مصرف شوند. تغییر ساعت صرف غذا سبب نوسان قندخون می‌شود و در بیماران دیابتی مشکلات فراوانی را ایجاد می‌کند.

او با تاکید بر مصرف غلات کامل و سبوس دار و همچنین مصرف سبزیجات همراه با وعده های غذایی، اضافه کرد: غلات کامل و سبوس دار به آرامی قند خون را بالا می برند و برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مفید است، همچنین مصرف سبزیجات همراه با وعده های غذایی از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری می کند.

این کارشناس تغذیه، افزود: بهتر است غذاها بصورت آبپز و بخار پز مصرف شوند و تا حد امکان از مصرف غذاهای چرب و سرخ شده پرهیز شود و تنها از روغن مایع استفاده شود.

او با تاکید بر اینکه رژیم غذایی سالم در بیماران دیابتی در کنار ورزش و سایر روش های درمانی، می تواند تا حد زیادی  از خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سایر مشکلات ناشی از دیابت جلوگیری کند، اضافه کرد: این بیماران روزانه نیم ساعت ورزش سبک یا پیاده‌روی داشته‌ باشند و از عصبانیت و استرس که باعث افزایش قند خون می شود، خودداری کنند.

در این کارگاه آموزشی بر اصلاح باورهای غلط در مورد رژیم غذایی افراد دیابتی و تنظیم داروهای دیابت متناسب با نوع تغذیه تاکید شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 50689
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید